duminică, 30 mai 2010

Umbrita de nesiguranta si incertitudini.

Pășea încet, sigura pe sine, și debordând de fericire. Totuși își păstra calmul, și emana energie. Da. O tânăra adolescenta se îndreaptă către maturitate. Un drum lung, anevoios și imprevizibil, dar toți trebuie sa îl parcurgă. Nu-și dădea seama ca e admirata și urmărită de la distanta, asa ca se purta normal.
Deodată intra într-o casa abandonata, as putea spune,și formează un număr de telefon. Trec câteva clipe,iar apoi aud vocea ei subțire, încercând sa se impună, spunând:"Nu sunt vinovata de acest lucru! Ei bine, dacă nu vrei sa ma mai vezi este perfect. Oricum nu aveam nevoie de complexați. Am sa ma descurc singura în fond, ma așteaptă multe încercări". Astfel trântește receptorul, se ridica, își aranjează rochia neagra, plina de feminitate, și pleacă. Mergea mai puțin sigura decât prima oara, ceea ce însemna ca acea convorbire a afectat-o într-un fel sau altul.
-Asa îți începi călătoria către maturitate, draga mea? Doar pentru ca ai 18 ani, nu înseamnă ca ești pregătită. Cate lucruri mai ai de învățat. Nu fii asa naiva, vei avea nevoie de sprijin și încredere în tine. Caci dacă te lași influențată de orice, cum ai făcut și acum, nu vei reuși, ii spusei eu cu nonșalantă și cu vocea inflexibila. Poate nu ma auzea, însă după cum a reacționat, mi s-a părut ca s-a desteptat într-un fel, și va fi mult mai prevăzătoare.
Aparentele sunt înșelătoare, mereu au fost. Poate ca pari sigura pe tine, dar în interior ești o fire sensibila,ce tânjește după afecțiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu